Teambuilding for virksomheder


Workshops og besøg på værkstedet for firmaer.

Teambuilding i keramik

Den Dybe Tallerken tilbyder også workshops og besøg på værkstedet for firmaer. Det kan f.eks. være et teambuilding-arrangement, hvor kollegaerne skal samarbejde om at være kreative på værkstedet.
I får mulighed for at dekorere krus eller skåle (eller andre emner efter aftale), som jeg har drejet og klargjort på forhånd. Efterfølgende bliver jeres kunstværker tørret, glaseret og brændt, og kan efter ca. 3 uger afhentes på værkstedet.
Der gives naturligvis en grundig instruktion, så alle kan deltage uanset kundskaber og forudsætninger! Prisen er pr. person, eller pr. del der skal dekoreres.
Arrangementet kan skræddersys så det opfylder virksomhedens behov, det kan f.eks. kombineres med virksomhedsbesøg hos en af de andre virksomheder i Erhvervsparken, eller med et foredrag, hvor jeg fortæller om min karriere og de valg jeg har truffet undervejs.


pr. pers. fra


200 kr.

Praktiske informationer

Der er plads til ca. 16 personer i værkstedet og arrangementet varer ca. 1 time, og kan foregå både i dag- og aftentimerne året rundt. Det skal bestilles senest en uge i forvejen, men det er altid en god idé at bestille i god tid.
Er I flere end 16 deltagere kan arrangementet afholdes i et af Erhvervsparkens mødelokaler, ved side af værkstedet. Bemærk dette skal bestilles i god tid. Her kan arrangementet også kombineres med et traktement, det kan være kaffe, kage, frokost, sandwich eller lignende. Ring for at aftale nærmere.


minimum


6 pers.