Keramikken

Hånddrejet på eget værksted

H os Den Dybe Tallerken drejes keramikken i hånden på eget værksted. Der laves forskellige serie af krus, skåle, kander og fade, som både kan kombineres og vælges hver for sig. I butikken er der altid et udvalg af de forskellige dele og keramikserier.
De forskellige dele kan naturligvis også bestilles. Jeg drejer mange forskellige ting til specielle anledninger, kontakt mig hvis du har en ide eller et særligt ønske f.eks. til en mærkedag.


Bæredygtighed:

Det er vigtigt for mig at passe på miljøet, derfor forsøger jeg at arbejde så bæredygtigt som muligt på mit værksted. Min ovn er blevet udskiftet til en nyere model som bruger mindre strøm, og jeg brænder altid med en helt fyldt ovn.
Det tørre leraffald bliver blødt op og genbrugt. Du får dine varer i en papirspose fremfor plastic, og når jeg sender varer med posten bruger jeg avispapir og genbrugspapkasser. Jeg bestiller kun ler hjem én gang om året, da det skal fragtes på lastbil fra Tyskland. Jeg udvikler mine produkter så de passer sammen. På den måde kan kunden supplere sine gamle ting med nye, fremfor at skulle smide ud og købe nyt.