Venindetur eller venindeaften


Kreativ aktivitet som udflugtsmål

Keramik workshop hos Den Dybe Tallerken

Den Dybe Tallerken afholder også workshops for private grupper, f.eks. en gruppe veninder, en forening eller en anden gruppe, som har lyst til at prøve kræfter med leret.
I får mulighed for at dekorere krus eller skåle (eller andre emner efter aftale), som jeg har drejet og klargjort på forhånd. Efterfølgende bliver jeres kunstværker tørret, glaseret og brændt, og kan efter ca. 3 uger afhentes på værkstedet.
Der gives en grundig instruktion, så alle kan deltage uanset kundskaber og forudsætninger! Har nogen lyst til at dekorere mere end ét krus koster hvert krus 200 kr.


pr. pers.


200 kr.

Praktiske informationer

Der er plads til ca. 16 personer i værkstedet og arrangementet varer ca. 1 time, og kan foregå både i dag- og aftentimerne året rundt. Det skal bestilles senest en uge i forvejen, men det er altid en god idé at bestille i god tid.
Er I flere end 16 deltagere kan arrangementet afholdes i et af Erhvervsparkens mødelokaler, ved siden af værkstedet. Bemærk dette skal bestilles i god tid. Her kan arrangementet også kombineres med et traktement, det kan være kaffe, kage, frokost, sandwich eller lignende. Ring for at aftale nærmere.


minimum


6 pers.