I anledning af brylluppet mellem HKH Kronprins Frederik og HKH Kronprinsesse Mary den 14. maj 2004 ville Danmarks Keramikmuseum, Grimmerhus glæde brudeparret med en gave.

Det blev Pottemager Lisbeth Kring Jensen som fik til opgave at fremstille denne bryllupsgave.

I audiens hos DKH Kronprinsparret på Amalienborg den 6. maj 2004.

Gaven var et romantisk morgenstel til to personer, som bestod af i alt 17 dele:
2 tallerkner, 2 krus, 2 ymerskåle, 2 æggebægre, 2 lysestager; samt tepotte, honningkrukke, brødbakke, sukkerskål, flødekande, fad og marmeladekrukke. Stellet blev drejet i hollandsk hvidt ler, begittet blåt og dekoreret med en bort af sorte og gule prikker, inspireret af aboriginalfolkets kunst og udsmykninger. De større ting var i tillæg dekoreret med Kronprinsparrets monogram, som Danmarks Keramikmuseum havde fået særlig tilladelse til at benytte.

Lise Seisbøll, Mette Genz og Lisbeth Kring Jensen var den 6. maj 2004 i audiens hos Kronprinsparret og fik lejlighed til at lykønske parret og overrække gaven personligt.

I anledning af HKH Prins Christians dåb den 21. januar 2006 ville Keramikmuseet også give en gave. Denne gang blev det en lille kop, en grødskål og en potte. Sættet var igen drejet i hollandsk hvidt ler, begittet blåt og dekoreret med sorte og gule prikker. Koppen og skålen var også dekoreret med prinsens navn.

Dåbsgave til HKH Prins Christian.

Ved HKH Prinsesse Isabellas dåb den 1. juli 2007 sendte Keramikmuseet en gave. Det var igen en lille kop og en grødskål med navn på, samt et dukkestel.

Dåbsgave til HKH Prinsesse Isabella.

Ved D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Maries bryllup den 24. maj 2008 lavede Lisbeth igen en gave på bestilling fra Keramikmuseet. Det var denne gang en sort kartoffelkrukke med parrets fællesmonogram i hvidt.

Bryllupgave til HKH Prins Joachim og HKH Prinsesse Marie.