Den Dybe Tallerken afholder også arrangementer for firmaer, foreninger eller private grupper, som har lyst til at prøve kræfter med leret.

Man får mulighed for at dekorere krus eller skåle (eller andre emner efter aftale), som jeg har drejet og klargjort på forhånd. Efterfølgende bliver jeres kunstværker tørret, glaseret og brændt, og kan efter ca. 3 uger afhentes på værkstedet.

Der gives en grundig instruktion, så alle kan deltage uanset kundskaber og forudsætninger!

Prisen for et arrangement er kr. 200,- pr. person, eller pr. krus der skal dekoreres.

Der er plads til ca. 16 personer i værkstedet og arrangementet varer ca. 1 time, og kan foregå både i dag- og aftentimerne året rundt. Der skal mindst være 6 betalende deltagere, for at arrangementet kan gennemføres. Det skal bestilles senest en uge i forvejen, men det er altid en god idé at bestille i god tid. Er I flere end 16 deltagere kan arrangementet afholdes i et af Erhvervsparkens mødelokaler. Det koster ikke ekstra, men skal bestilles i god tid.

Arrangementet kan også kombineres med et traktement i Erhvervsparkens kantine, det kan være kaffe, kage, frokost, sandwich eller lignende.
Ring for at aftale nærmere.

Jeg har også mulighed for at give foredrag. Jeg fortæller om de forskellige teknikker og materialer indenfor keramikken, om hvordan mit eget arbejde med leret foregår, om min uddannelse og mit værksted. Om mit ophold på et pottemageri i Norge, og hvorfor jeg laver de ting jeg gør. Jeg kan også vise nogle enkle teknikker, f.eks. drejning eller pladeteknik.

Ring og hør nærmere om pris og varighed.

 

Skåle bliver dekoreret på værkstedet.

De færdigbrændte kunstværker.

Flotte og helt unikke krus!

Kreativiteten får frit løb!