Polterabend hos Den Dybe Tallerken er et arrangement hvor bruden/gommen først skal lave sit eget sukker- og flødesæt på drejeskiven. Dernæst skal alle deltagere dekorere hver et krus, som jeg har drejet og klargjort på forhånd. Der er mulighed for at lave dem som en gave til brudeparret, så man f.eks. skriver små hilsner eller tegner specielle tegninger til dem.

Polterabend hos Den Dybe Tallerken kræver ingen forudsætninger eller kundskaber, der bliver givet en kort instruktion og så kan alle kaste sig ud i kreativitetens forunderlige verden!

Efterfølgende bliver kunstværkerne tørret, glaseret og brændt. Og efter 2-3 uger kan den færdige keramik afhentes på værkstedet.

Polterabend hos Den Dybe Tallerken koster kr. 200,- pr. person.

Der er plads til ca. 16 personer i værkstedet og arrangementet varer ca. 1 time, og kan foregå både i dag- og aftentimerne året rundt. Der skal mindst være 6 betalende deltagere, for at en polterabend kan gennemføres. Arrangementet skal bestilles senest en uge i forvejen, men det er altid en god idé at bestille i god tid.

Er I flere end 16 deltagere kan arrangementet afholdes i et af Erhvervsparkens mødelokaler, det koster ikke ekstra, men skal bestilles i god tid. Ring og hør nærmere.     
   

 

Skåle og krus bliver dekoreret på værkstedet.

De færdigbrændte kunstværker.